<h2>ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ - Η ΦΑΡΜΑ</h2><p>Είμαστε κοντά σας 12 μήνες το χρόνο στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/index.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΦΑΡΜΑ</h2><p>Μοναδικές δημιουργίες ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7269' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ</h2><p>Γνωρίστε τις ομορφιές της φύσης του Όρους Χολομώντα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/more3.php?l=el&id=877' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
O ΞΕΝΩΝΑΣ

 

"H ΦΑΡΜΑ"

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ 

 

Η ΦΑΡΜΑ είναι ένας οικογενειακός ξενώνας που με στόχο την ευχάριστη και άνετη διαμονή σας. Σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και τη φύση, τα studios και τα δωμάτια είναι κτισμένα με πέτρα και ξύλο, ενώ η επίπλωσή τους είναι κλασσική από ξύλο και δένει αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον. Η θέα από τον ξενώνα είναι καταπληκτική, αγκαλιάζει όλο το βουνό ως πέρα τη θάλασσα που βρέχει τους κόλπους της Σιθωνίας και του Αγίου Όρους.

Η ΦΑΡΜΑ διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα για τους επισκέπτες της και συνεχώς προσφέρει περισσότερα. Διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή: 

//  Ζεστό νερό όλες τις ώρες της ημέρας

//  Τηλεόραση

//  Ψυγείο

//  Μικρή κουζίνα και τα σχετικά σκεύη μαγειρέματος  

// Μέσα στα δωμάτια υπάρχει επίσης ατομικό υδρομασάζ 

 

 

Απολαύστε τις καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές σας σε ένα χώρο φιλόξενο και ξεχωριστό!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2371094265 για πληροφορίες διαθεσιμότητας και κρατήσεις.