<h2>ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ - Η ΦΑΡΜΑ</h2><p>Είμαστε κοντά σας 12 μήνες το χρόνο στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/index.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΦΑΡΜΑ</h2><p>Μοναδικές δημιουργίες ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7269' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ</h2><p>Γνωρίστε τις ομορφιές της φύσης του Όρους Χολομώντα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/more3.php?l=el&id=877' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

 

"H ΦΑΡΜΑ"

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

 

Από την πρώτη στιγμή που θα έρθεις και νιώσεις τη μαγεία γίνεσαι φίλος, μέλος, συγκάτοικος. Φροντίζει ιδιαίτερα για αυτό η κυρία Νικολέτα, η ψυχή του συγκροτήματος, πάντα χαμογελαστή και ευγενική, με μια καλή κουβέντα για όλα και για όλους.

Στο εστιατόριο και στην όμορφη βεράντα μπορείς να απολαύσεις το εξαίσιο σπιτικό φαγητό, από ντόπια κρέατα του Χολομώντα (αγριογούρουνο και ζαρκάδι κοκκινιστό ή στιφάδο, στο φούρνο, στη γάστρα κεμπάπ, κότσι, κατσικάκι, κοκορέτσι),τα ψητά τις ώρας και για τις μέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς κατσικάκι στη σούβλα μαγειρεμένα όλα από την κυρία Νικολέτα.

Το πρωινό επίσης αποδεικνύει ότι το ελληνικό χωριό και οι παραδόσεις του εξακολουθούν και συνεχίζονται. Να αναφερθούμε απλά στις πίττες, τα φρέσκα αυγά, το εξαίσιο μέλι και το ζυμωτό ψωμί και να σας αφήσουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας τα υπόλοιπα. Μη ξεχνάτε ότι η κυρία Νικολέτα διαθέτει μεγάλη φαντασία στο μαγείρεμα και η απόλαυση συνεχίζεται συνεχώς. 

 

 

Ο χώρος είναι ιδανικός και διατίθεται για τη διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης. Με ιδιαίτερη κομψότητα και εξωτερικούς χώρους οι ιδιαίτερες στιγμές σας μετατρέπονται σε λαμπερές εκδηλώσεις με χωρητικότητα πολλών καλεσμένων. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας υποστηρίξει ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ώστε η επιτυχία της εκδήλωσής σας (κοινωνικής ή επαγγελματικής) να είναι εγγυημένη.

Η ΦΑΡΜΑ διαθέτει επίσης παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους, πράγμα εξαιρετικά βολικό για τους γονείς που μπορούν ξένοιαστα να απολαύσουν το Σαββατοκύριακό τους αλλά και τον καφέ τους στην υπέροχη βεράντα.